Om Mig

Tja!

Om ni söker någon med känsla för kreativitet och någon som vågar tänka annorlunda, så är jag er kille. Har du hittat till den här delen av sidan så vet du säkert redan vad jag heter: Daniel Sandin. Men har du hittat hit så vill du säkert också veta lite mer om mig, och det ska du få göra här nedan.

Jag har gått copywriterutbildningar på både Berghs School of Communication och Medieskolan i Stockholm, är resultatorienterad och lägger starkt fokus på att förstå och sedan bli förstådd av den målgrupp jag vänder mig till. Noggrannhet gällande research är för mig en viktig källa till ett bra arbete.

Som person är jag trevlig och social, och har därför ett stort socialt kontaktnät. Lätthet att samarbeta faller sig naturligt för mig, och jag lägger stor vikt vid att ha en bra kommunikation med alla mina kollegor. Att bolla idéer med andra är alltid kul, givande och spännande. Jag delar gärna med mig och tar tacksamt emot nya idéer och inputs. Att dela med sig och diskutera hjälper en att utvecklas i sin yrkesroll, någonting som jag alltid strävar efter att göra.

Jag vill att min nyfikenhet tas till vara på. Jag vill få utlopp för mina idéer och försöka få pennan att röra sig lika snabbt som mina tankar. Om din nyfikenhet inte har stillats och du vill veta ännu mer så tveka inte att kontakta mig här!

Leave a Reply